
طعم های میوه ای آلس پایس
مدت زیادی نیست که شاهد ورود محصولات خوشرنگ و عطری تحت عنوان “طعم های غذا” به ویترین فروشگاه ها هستیم. افزودنی های پرکاربردی که به شکل مایع و پودر، در کمتر از چند دقیقه رایحه و طعمی خوشایند را به موادغذایی اضافه میکنند. اما شاید جالب باشد که بدانید، امروزه استفاده از طعم های خوراکی تنها به مصارف خانگی محدود نشده و بخش قابل توجهی از این محصولات به دلیل کیفیت بالا در مشاغل مختلف مانند شیرینی پزی ها و کافی شاپ ها برای جلب نظر مشتریان استفاده می شوند. با توجه به این مطالب و تنوع موجود در میان افزودنی های میوه ای، در این مقاله قصد داریم تا به دسته بندی و مزایای این طعم دهنده ها اشاره ای مختصر داشته باشیم.
آشنایی با طعم های میوه ای
به طور خلاصه میتوان گفت طعم های شیرینی پزی در واقع افزودنی هایی هستند که در کمترین زمان ممکن دامنه وسیعی از طعم های مورد استفاده در تهیه شیرینی، کیک، دسر و پودینگ های خانگی را به مواد غذایی ما اضافه کرده و باعث بهبود ظاهر و ماندگاری آنها میشوند. مصرف کنندگان میتوانند این طعم ها را در انواع مدل های پودری و مایع، خریداری و در منزل استفاده کنند. طرز استفاده از چاشنی های خوراکی حتی برای افراد مبتدی کار ساده ای محسوب میشود و شخص به سادگی میتواند با چند تکان ساده در تزیین یا تهیه کیک وشیرینی آنها را به مواد مختلفی اضافه کند. نکته مورد توجه در مورد طعم های شیرینی پزی، تهیه و ترکیب ارگانیک محتویات تشکیل دهنده آنهاست که باعث ماندگاری بهتر مواد غذایی حین نگهداری در یخچال برای مدت طولانی می شود.
دلایل استفاده از طعم های میوه ای
سلامت غذایی و طبیعی بودن ترکیبات استفاده شده در طعم های میوه ای شاید اصلی ترین دلیل مصرف کنندگان برای انتخاب آنها باشد. همانطور که اشاره کردیم، این طعم ها به شکل افزودنی های مایع و پودری در بازار عرضه به فروش میرسند تا مصرف کنندگان گزینه های زیادی را برای استفاده از آنها پیش روی خود ببینند. البته این پایان کار نیست و دلایل دیگری هم وجود دارد تا ما این محصولات را برای استفاده خودمان انتخاب کنیم. به عنوان مثال، در تمامی اسانس و مکمل های مشابه شاهد هستیم که کنسانتره میوه با استفاده از اسانس و رنگ های شیمیایی مختلف انجام میگیرد تا ظاهر این طعم دهنده ها حفظ شود. به همین دلیل بعد از اضافه کردن آنها به خوراکی هایی مانند شیرینی و دسر میبینیم که طعم آنها بعد از چند ساعت به کلی عوض شده است. ریشه این مشکل به ترکیبات استفاده شده در طعم های خوراکی برمیگردد که باعث میشود نتوان برای مدت زمان طولانی روی کیفیت و ماندگاری آنها حساب باز کرد. در مقابل طعم های میوه ای به دلیل عصاره گیری به شیوه کاملا طبیعی دارای ماندگاری بالایی هستند که به مصرف کننده این اجازه را می دهد تا حتی چند روز پس از ترکیب آنها هم تفاوتی را حس نکند.
عامل دیگر در مورد این افزودنی ها به زمان آمادهسازی آنها برمیگردد که تنها در عرض سه دقیقه طعم و عطر مواد غذایی ما را عوض می کنند. به این صورت دیگر نیازی به استفاده از هیچ چاشنی دیگری در کنار آنها نیست.
انواع طعم های میوه ای
طعم های میوه ای موجود برای تغییر طعم و رنگ مواد غذایی دارای دسته بندی های متنوعی می شوند. به عنوان مثال چنانچه شما به لواشک و میان وعده های ترشمزه علاقه داشته باشید، طعم های پرطرفدار انار، تمشک، زرشک و هلو برای ارائه مزهای به یادماندنی برای شما توصیه می شوند و چنانچه به پختن شیرینی و تهیه کیک در منزل علاقه مند هستید، طعم های توت فرنگی، نارگیل و سیب میتوانند نقطه تمایز شیرینی های شما با سایر خوراکی ها باشند.
در کنار این موارد اگر تصمیم به تهیه دسر، پای یا پودینگ خوش طعمی را به عنوان پیش غذا و یا پس غذای میهمانی خود گرفته اید، طعم های انبه، موز و آناناس به راحتی میتوانند نظر شما را به خود جلب کنند.
نحوه استفاده از طعم های میوه ای
نحوه استفاده از طعم های میوهای بسته به نوع افزودنی که قصد اضافه کردن آن را دارید، (مایع یا پودری شکل) فرآیند ساده ای داشته و تنها با یک الی دو قاشق غذاخوری میتوان یک میان وعده دو نفره را به خوبی آماده کرد. توجه داشته باشید که با از استفاده از این طعم ها نیازی به اضافه کردن هیچ رنگ و افزودنی دیگری نخواهد بود و به عبارتی این محصول یک چاشنی کامل برای خوراکی و مواد غذایی مختلف است. نکته قابل توجه در مورد طعم های میوه ای عدم تغییر طعم و رنگ آنها در شرایط مختلف است که به فرد امکان استفاده از آنها را درمراحل مختلف پخت و سرو مواد غذایی میدهد. به طور مثال، زمانی که شما قصد اضافه کردن خامه بستنی یا شکلات دسر خود را داشته باشید، تفاوتی ندارد که ترکیب شما در حال جوش باشد یا همین حالا آن را از فریزر خارج کرده باشید. این طعم دهنده به سادگی طعم و رنگ مواد غذایی را مطابق میل شما تغییر دهد.
مزایای استفاده از طعم های میوه ای
- کاهش زمان آماده سازی غذا و نوشیدنی
- تنوع طعم و عطر بر اساس سلیقه افراد
- دارای پروانه بهداشت و سیب سلامت
- طبیعی و فاقد مواد نگهدارنده
- صرفه اقتصادی بالا
- دوز مصرف پایین