
عموم مردم با شنیدن نام طعم های مایع، به یاد اسانس و افزودنی های شیمیایی میافتند که عمدتا برای ایجاد رنگ های مصنوعی و طعم های نه چندان جالبی در بازار به فروش میرسند. موادی که به دلیل ترکیبات گاها مضر و رنگهای غیر واقعیشان همواره از سوی پزشکان و مشاوران سلامتی، به عنوان مکمل هایی سرطان زا و نامناسب برای سلامت انسان شناخته میشوند. اما ما به شما محصولاتی را معرفی کنیم که علاوه بر ارائه طعم های جدید و بی نظیر، در تهیه آن ها به جای نگهدارنده های شیمیایی، از عصاره های طبیعی گیاهان محلی، مواد لبنی و میوه های مختلف استفاده شده، به طوری که از میان آنها برای هر ذائقه و سلیقه ای میتوان گزینه ای ایده آل را انتخاب کرد.
آشنایی با طعم های مایع
همانطور که اشاره شد، این روزها مکمل های زیادی هستند که میتوان از آنها در طعم دار کردن نوشیدنی، شیرینی و غذاهای مختلف استفاده کرد. طعم هایی که در تهیه آنها از حداقل چربی، قند و افزودنی های مضر استفاده شده تا مصرف کنندگان با خیالی آسوده به خرید آنها بپردازند. طعم های مایع در واقع چاشنی های غلیظی هستند که با استفاده از عصاره طبیعی مواد مختلف، این امکان را به مصرف کنندگان میدهند تا در کوتاهترین زمان به خوراکی و نوشیدنی های سرد و گرم، عطر و طعمی بی نظیر را اضافه کنند. به عنوان مثال، چنانچه شما در تدارک یک میهمانی هستید و قصد دارید با اضافه کردن رنگ زیبای زعفران غذاهای خود را تزئین کنید، طعم مایع زعفران، گزینه ای ایده آل برای شما خواهد بود. علاوه بر این موارد، در صورتی که شما علاقه به تهیه یک نوشیدنی سرد و لذتبخش در محیط کار یا منزل خود را داشته باشید، طعم هایی نظیر موز، هلو، پرتقال و انبه به خوبی این نیاز شما را برطرف خواهند کرد. دسته بندی طعم های مایع آنقدر دارای تنوع هستند تا به مصرف کننده این امکان را بدهند در تمامی وعده های غذایی خود یکی از آنها را امتحان کنند. در ادامه به چند مورد از این محصولات اشاره خواهیم داشت.
انواع طعم های مایع
امروزه طعم های مایع محصولات ارگانیکی هستند که علاوه بر مصارف خانگی، به دلیل کیفیت بالا و تنوع زیاد، در بخش های مختلفی از صنایع غذایی برای تولید محصولات لبنی، کیک، کلوچه، و شکلات استفاده می شوند. طعم هایی مانند زعفران، لیمو، موز، فندق، دارچین، شیر، بهارنارنج، قهوه و خامه که هر یک بر اساس طبع و ذائقه مصرف کنندگان در مواد غذایی مختلفی استفاده میشوند.
به عنوان مثال طعم دهنده های تمشک، توت فرنگی و نارگیل از مکمل هایی هستند که علاوه بر دسر، لواشک و بستنی، در تهیه انواع شیرینی خانگی نیز میتوان از آنها استفاده نمود. این محصولات انتخابی ایده آل و به صرفه برای بانوانی میباشند که قصد دارند هنر خود را در دورهمی های دوستانه و رسمی با کمک چند چاشنی خوشمزه به رخ میهمانان بکشند.
طعم های قهوه، خامه، شیر و عسل یک طعم دهنده عالی برای نوشیدنی و میان وعده های گرم محسوب میشوند که علاوه بر طعم نسبتا شیرین و خوشایندی خود، اضافه کردن آن ها به نوشیدنی، زمان، هزینه و انرژی کمی را از فرد میگیرد.
درآخر هم میتوان به چاشنی هایی اشاره کرد که طعمی از خانواده ادویه جات و گیاهان محلی را به غذاها و خوراکی های مختلف اضافه می کنند. طعم هایی مانند زعفران، دارچین و زنجبیل که به سادگی در کمتر از سه دقیقه به غذا طعم و رنگی طبیعی و عالی را هدیه میدهند.
دلایل استفاده از طعم های مایع
این طعم دهنده ها میتوانند تمام دغدغه های یک آشپز را برای یک طعم مناسب در غذا و نوشیدنی برطرف کنند. از مهمترین ویژگی طعم های مایع میتوان به ماندگاری بالا و ارزش غذایی قابل توجه آنها اشاره کرد که برخلاف سایر محصولات موجود در بازار باعث تغییر طعم خوراکی ها به مرور زمان نشده و بعد از اضافه کردن به سادگی میتوان غذا یا نوشیدنی را در یخچال نگهداری کرد.اضافه کردن تنها یک الی دو قاشق غذاخوری از این مکمل ها برای طعم دار کردن غذا و نوشیدنی کافی بوده و با استفاده از آنها دیگر نیاز نیست تا فرد زمان زیادی برای چشیدن طعم مورد نظر خود منتظر بماند. طعم هایی که تفاوتی با طعم اصلی مواد غذایی مانند کره یا زعفران نداشته و علاوه برا ایجاد تجربه ای لذت بخش، صرفه اقتصادی قابل توجهی را برای مصرف کننده به همراه دارد.
نحوه استفاده از طعم های مایع
استفاده از طعم های مایع اصلا کار سخت یا عجیبی نیست. این محصولات در وزن های 50 گرم تا یک کیلوگرمی در بازار وفروشگاه های آنلاین به فروش میرسند تا شما دیگر نیازی به طعم دهنده های دیگری برای آشپزخانه خود نداشته باشید. جالب است بدانید که طعم دار کردن غذا و نوشیدنی با استفاده از این طعم دهنده ها تنها یک الی دو دقیقه زمان میبرد. لذا جذب سریع و عالی از دیگر مزیت های مهم این محصولات به شمار میرود.
مزایای استفاده از طعم های مایع
- کاهش زمان آماده سازی غذا و نوشیدنی (کمتر از ۳ دقیقه)
- تنوع طعم و عطر بر اساس سلیقه افراد
- دارای پروانه بهداشت و سیب سلامت
- طبیعی و فاقد مواد نگهدارنده
- صرفه اقتصادی بالا
- دوز مصرف پایین